Novo Sancti Petri Golf

Spanje, Costa de la Luz

De Novo Sancti Petri Golf baan ligt aan de Atlantische kust van Cadiz, in de buurt van het dorpje Chiclana de la Frontera. De baan is Ontworpen door Severiano Ballesteros, dit Golf Resort beschikt over 54 holes.
Baan A bestaat uit vier par 3s, tien par 4s en vier par 5s, terwijl ronde B zes par 3s, zes par 4s en zes par 5s heeft. Beide rondes hebben Par 72.

Baan A (de MAR + PINOS): de holes 1 tot en met 9, hebben brede fairways en drie meren. De meest spectaculaire hole is de 6de green, welke zich op het strand bevind. Holes 10 tot 18 worden omringd door pijnbomen, zonder water hindernissen.

Baan B (de CENTRO): de eerste 9 holes zijn vlak, met een meer tussen de holes 5, 8 en 9. Vanaf hole 10 tot en met 13, is de baan heuvelachtiger en biedt een prachtige uitkijk over de Atlantische Oceaan. De 18e hole heeft een S-vormige bunker (Severiano). Er zijn diverse waterhindernissen (er zijn zes meren), een overvloedige vegetatie, bunkers, en de wind die vanaf de oceaan waait maken het spelen alleen maar interessanter.

Baan C (de Campano): Deze baan werd, na een volledige renovatie van de "oude" 9 holes, geopend in november 2007. Deze baan is een uitdaging en omdat zij is ontstaan uit de oude baan, zult u de indruk niet hebben dat u op een "nieuwe" baan speelt. Geniet van het oorspronkelijke ontwerp van Robert Trent Jones Sr en het nieuwe clubhuis met cafetaria, terras en pro-shop .