La Torre Golf

Spanje, Costa Calida (Murcia)

Het La Torre Golf Resort is een par 68 course, 18 holes en vier teeboxen. Ontworpen door Nicklaus Design. La Torre bevind zich op een 5 hectare groot terrein en de baan is voorzien van geavanceerde bunkers die de diverse holes van scheiden. Door deze opzet heeft men strategische punten gecreëerd die een toegevoegde waarde geven aan de slagen. Er is dichter gras geplant rond de bunkers, om het optimale wind-shot effect te creëren.

Bij 6 holes krijgt men te maken met 3 grote meren, en de golfbaan wordt verrijkt met een weelderige landschapsarchitectuur en geweldige uitzichten. Het La Torre Golf Resort is een van de kortere banen, en dus ideaal voor zowel de gemiddelde speler dan wel golfers met een hoge handicap. Tegelijkertijd blijft het La Torre Golf Resort ook een uitdaging voor de ervaren speler, met een afslag vanaf de verste tee moet hij de juiste strategie gebruiken om met een perfecte slag de fairway te bereiken
.
Met zijn van alle gemakken voorziene oefen faciliteit, kunt u genieten van een heerlijke en aangename dag golf op het La Torre Golf Resort.