La Cala Golf America

Spanje, Costa del Sol

De drie prachtige 18 holes golfbanen, gelegen bij het La Cala Resort, La Cala America (par 73, voorheen Noord), La Cala Azië (Par 71, voorheen Zuid) en La Cala Europe (par 71, voorheen Nieuw), werden allemaal ontworpen door de Amerikaanse architect Cabell B. Robinson.
De Resort huizen en de prestigieuze David Leadbetter Golf Academy met een aangrenzende driving range, een 6 holes, par 3 "exclusief", maken spelen op een van de banen tot een fantastische belevenis.
Met de opening van de Europ Course, beschikt de FBD, die eigendom is van het La Cala Resort is, als enige locatie aan de Costa del Sol over drie 18-holes championship banen.

De America Course begint met de drie vlakke holes, gevolgd door een smalle en interessante Par 3, waarin het raadzaam is om de bal op de green te slaan, anders verdwijnt uw bal in het ravijn of in een bunker. Kijk uit voor de 5e hole, een moeilijk bergop index 1 hole, waar een goede drive noodzakelijk is. En indien u tijd genoeg heeft, loop dan naar de witte tee op de 16e hole, waar u kunt genieten  van het spectaculaire uitzicht over het gehele resort en u zelfs de kustlijn van deze hoogte kunt zien.