Costa Dorada Tarragona Golf Club

Spanje, Costa Dorada

Deze baan werd geopend in 1983, de Costa Dorada en was de eerste club in de regio van Tarragona. Tee shots vanaf de heuvels bieden een prachtig uitzicht over de baan, het grandioze landschap en de Middellandse Zee.
De baan heeft vrij vlakke fairways die omringd zijn door pijnbomen, olijfbomen, wilgen en palmbomen. De baan heeft talrijke doglegs.

Club de Golf Costa Dorada in de heuvels bij Tarragona is de oudste golfbaan van de streek. De golfclub stamt uit 1983 waaruit al direct blijkt hoe relatief “jong” golf aan de Costa Dorada eigenlijk is. Op deze heuvelachtige parkbaan vinden we veel olijbomen, palmen en andere mediterrane vegetatie. De club beschikt over een prachtig traditioneel clubhuis met muren die zijn opgetrokken uit grote keien uit de omgeving. Het uitstekende traditionele Spaanse streekrestaurant is een geweldige plek om een rondje golf af te sluiten met een lunch of diner. Hoewel het een ledenclub is worden bezoekers hartelijk ontvangen en is contact met de leden snel gemaakt.