Llavaneras Golf Club

Spanje, Costa Brava (Gerona)

De Llavaneras Golf Club werd opgericht in 1945 en is de vierde oudste prive-club in Catalonië. Het heeft alle kenmerken van een exclusieve club, niet alleen vanwege haar lange bestaan en traditie, maar ook vanwege haar ligging in de prachtige provincie El Maresme op slechts 34 km ten noorden van Barcelona.  Het hele jaar door heerst hier een bevoorrecht klimaat en gelijktijdig een heeft de baan een heerlijk panorama over de Middellandse Zee en op de bergketens die langs de kust opduiken.

Het micro-klimaat is ideaal voor planten en bloemen en maken van deze golfbaan een prachtige natuurlijke tuin. De 18-holes golfbaan is dan ook een genot om rond te zwerven in deze omgeving door de prachtige natuur. Oorspronkelijk had de baan slechts 9 holes, maar werd in 1989 verlengd tot een 18 holes par 68. In 1996 werd het clubhuis uitgebreid met nieuwe faciliteiten en verbeteringen ten opzichte van de bestaande situatie. Tot slot, werden er in mei 2001 twee nieuwe holes geopend en de par van de baan werd aangepast aan de huidige aanduiding, par 70.

Handicap: Club de Golf Llavaneras is een exclusieve prive-club die allen bezoekers accepteerd op aanvraag, de club heeft strenge regels voor wat betreft handicapcertificaten en aanbevelingsbrieven.