Par 3 Pitch & Putt Gualta

Spanje, Costa Brava (Gerona)

Par 3 P & P Gualta combineert het ontwerp en de technische specificaties van een traditionele 18 holes golfbaan met de onderlinge afstanden van een korte par 3 baan.
Het resultaat is een prachtige nieuwe golflokatie die ligt in het hart van de Catalonische Empordan regio.

De baan bestaat een 18 holes par 3 met uiteenlopende lengtes van 60 tot 115 m. Het pittoreske aanzicht, met haar grote meren, bomen en bebunkerde greens maken van de 2 uur durende golfronde een uitdagende beproeving voor elk soort speler. En voor een warming-up voordat men gaat spelen, beschikt de baan over uitstekende oefen faciliteiten zoals,een overdekte en verlichte driving range, putting green, chipping / pitching green en gebied met oefenbunkers.
Ervaren, en internationale pedagogische professionals bieden een grote verscheidenheid aan cursussen aan voor beginners en de gemiddelde speler. Professionals zijn van harte welkom om met behulp van de voorhanden zijnde faciliteiten hun spel te verbeteren.

De schoonheid van de Par 3 P & P Gualta is dat spelers van alle leeftijden en met verschillende capaciteiten heerlijk kunnen genieten van een rondje golf, en men ondertussen zijn korte spel kan verbeteren. Het maakt niet uit of je een beginnende speler bent, een gelegenheids/weekendspeler of een ervaren lage handicap speler. Bovendien zijn er voor nieuwlingen geen restricties ten aanzien van handicap en of lidmaatschapskaart om hier te mogen spelen.
U bent van harte welkom en vriendelijke, persoonlijk servicepersoneel staat voor u klaar op Gualta. - Golf, golflessen, eten en drinken – dit allemaal tegen een betaalbare prijs.