Tecina Golf Club

Spanje, Tenerife

Met de boot van Los Cristianos naar La Gomera om te spelen op de Tecina Golf Course, gelegen op het eiland La Gomera en ontworpen door Donald Steel. De baan heeft een spectaculair uitzicht op het Tecina dal en de Atlantische Oceaan met de majestueuze Teide op de achtergrond.

U moet de drive slaan over de Tapahuga ravijn voor een moeilijke par drie op de 169-meter lange 4e hole, terwijl op de 337-meter lange 10e hole de tee is gepositioneerd op 45 meter boven het niveau van de green. Vanaf de teebox heeft u een onvergetelijk panorama op de Lomada de Tecina met de Atlantische Oceaan als decor. Er zijn geen gebouwen van welke aard ook op de baan.

Een uniek aspect van de Tecina golfbaan is dat het voelt als ´spelen op een ski piste´. Het hoogteverschil op Tecina golf is 175 meter, voor vrijwel elke golfer een ongelooflijke ervaring. Dit betekent dat de golfer op alle holes geniet van een uitzicht op zee, iets dat maar weinig golfbanen in de wereld kunnen bieden. De golfbaan is gelegen op de Lomada de Tecina, een bevoorrecht gebied met spectaculair uitzicht over de Atlantische Oceaan, het eiland Tenerife en de vulkaan Teide.