Anfi Tauro Golf (Championship)-Mogan

Spanje, Gran Canaria

Anfi Tauro Golf is een prachtige oase en dankzij het milde klimaat kan er het hele jaar door gespeeld worden. De Anfi Tauro baan is gelegen in een adembenemend landschap. De 9-holes en 18-holes van Anfi Tauro slingeren door een spectaculaire omgeving van palmbomen, meren en vulkanische bergen. Ontworpen door 3 toonaangevende ontwerpers, von Hagge, Smelek en Baril, biedt deze baan de perfecte balans tussen schoonheid en uitdaging. Von Hagge is erkend als een van de tien meest prestigieuze golfbaan architecten, en heeft wereldwijd erkenning verworven met het ontwerpen van beroemde golfbanen, inclusief de Doral Country Club in Florida, de Costa Resort and Spa in Californië en de Horai Club in Japan. Von Hagge's projecten staan voor stijl, subtiele elegantie en schoonheid. De Anfi Tauro is een onderscheiden voorbeeld van zijn ontwerpen.

Championship Course (18 holes, par 72 baan)

Een schitterende 18 holes championship course in Arizona style. De baan werd geopend in 2007. De ligging van de tees zorgen voor een snelle doorstroming in de baan en spelers van elk niveau komen volop aan hun trekken. Anfi Tauro Golf biedt een idyllische uitzicht op de  kustgebieden en de baan is ten alle tijde onberispelijk onderhouden als een PGA Championship course.

U zult genieten van weelderige groene tuinen met een rijke vegetatie, meren en watervallen en de baan is omgeven door indrukwekkende vulkaan gebergten. De fantastische locatie maakt de Anfi Tauro golfbaan uniek.