Nobilis Golf Club

Turkije, Turkse Riviera

Dave Thomas, de wereldberoemde architect heeft een meesterlijke golfbaan gecreëerd voor de meest verwende golfer.

Nobilis Golf Resort is gelegen binnen het natuurlijke bos dat grenst aan de Acisu rivier die stroomt door Belek en naar de Middellandse Zee. Het resultaat is een Championship golfbaan met golvende hellende Greens. De fairways zijn beplant met Bermuda gras, één van de fijnste grassoorten voor een golfer.

De schilderachtige panorama's van deze 18 holes par 72 Championship golfbaan, benadrukken de natuurlijke schoonheid van deze baan en de baan is tegelijkertijd een uitdaging en een goede test voor spelers van elk niveau.

Wanneer u klaar bent met uw spel dan wacht een elegant Clubhuis op u, ontworpen in Romeinse stijl met smaakvol ingerichte bars en restaurants, waar u met uw genoten de ronde nog eens kunt doornemen.

Ook kunt u gebruik maken van de uitstekende oefenfaciliteiten waar de beginner en de pro zijn spel en techniek kunnen verbeteren op de drie grote oefen Tees, Chipping Greens, Bunker en Greens. Of alleen maar om te oefenen om de drie voornaamste technieken die in de praktijk vaak net mis gaan onder de knie te krijgen.

Tevens zijn er Golf Pro's aanwezig die u helpen bij het gebruik van de juiste golftechnieken.