Old Head Golf Links

Ierland, Ierland

Old Head Golf Links is gebouwd op een 220 hectare grote diamant van het land die meer dan twee mijl uitpuilt in de Atlantische Oceaan. De kaap is een eiland met vele grotten en draait bijna onder uw voeten, bij het spelen van de baan. De links bezet in praktijk 180 hectare gebied en de resterende 40 hectare ongerepte klif (stijgend meer dan 300 voet op sommige plaatsen) is het frame van de baan.

Ontworpen en gebouwd door een uniek team, Ron Kirby - voormalig ontwerper bij Jack Nicklaus's Golf Design Services, Paddy Merrigan - Australische natuurlijk architect en landbouwkundigen, Liam Higgins - een van Ierland's meest bekende golf professionals die momenteel op de Seniors Tour, de laat Eddie Hackett - voormalige Ierse Golf professionele en golfbaan ontwerper, wijlen Dr Joe Carr - Ierland's meest succesvolle internationale amateur golfer en tenslotte Haulie O'Shea - aannemer.

Old Head, par 72, omvat vijf Par 5s, vijf en acht 3s Par, Par 4s - rekken tot meer dan 7200 meter van de tips, met een minimum van zes tees per hole. Negen holes spelen langs de klif toppen, en alle achttien holes bieden een fantastisch zeezicht. Met de steeds veranderende zeebries, de baan is een beste test voor de touring pro en de hoge handicaps.