East Lothian Golf Courses - 15 Courses

Schotland-GB, Schotland

Gullane nr. 1
Een echte test voor de grote slagmannen, deze baan wordt ook gebruikt voor Open qualificaties. Het is van het standaard kampioenschap en geavanceerde boeking wordt aangeraden voor hele jaar door.

Gullane nr. 2

6244 yds, par 71, SSS 70.Een lokale favoriet. Reservatie en vooraf aanbevolen.

Gullane nr. 3

Gemakkelijkste banen van Gullane met een mooie lay-out. Bevredigende natuurlijk voor de gemiddelde golfer. Vooraf reserveren aanbevolen.

Haddington

Plat, maar een goede baan met volwassen bomen en de rivier die in het spel komt op 2 holes. Reservatie is vooraf aanbevolen.

Longniddry

Gemengde links en parklandschap baan met een krappe negen aan de voorkant en de achterkant open voor de elementen. Extreem populair. Vooraf reserveren aanbevolen.

Kilspindie

Een testbaan, op de drempel van de Kilspindie House Hotel en meestal minder druk dan sommige van de anderen. Vooraf reserveren aanbevolen.

De Glen North Berwick

Prachtig uitzicht van Bass Rock, het Skerries en Firth Forth. Geweldige dag golf.baan op niveau klif staat open voor de elementen. Vooraf reserveren aanbevolen.

North Berwick West

Standaard Championship  links op niveau met strand en uitzicht op de eilanden offshore. 14e en 15e holes zijn twee all time edelstenen. Vooraf reserveren aanbevolen.

Muirfield

De thuisbasis van de 2002 Open Championship en vaak getipt als één van de top vijf in de wereld. Muirfield moet op de voorhand van 12 maanden een kopie van uw handicap certificaat en een introductie brief van uw eigen club hebben. Tee tijden alleen op dinsdag en donderdag alleen.

Lufness Nieuw

linkse Kampioenschaps baan grenzend aan Muirfield en Gullen beroemd om de echte greens en het links rollende terrein. Bezoekers kunnen alleen op weekdagen spelen. Vooraf reserveren aanbevolen.

Dunbar

Een van de beste op de kust. Een gemakkelijke par 5 eerste,en met zeezicht op de 4e tot de 17e hole. En de beginnende en laatste holes in natuur landschap.Een populaire baan ook al is het een beetje verder weg. Vooraf reserveren aanbevolen.

Whitekirk

Een nieuwe baan wat natuurlijk leuk is en leuk om te testen. De lay-out maakt volledig gebruik van de bestaande omgeving met verschillende meren, gaspeldoorn en geweldige uitzichten. Grote favoriet onder de bezoekers. Vooraf reserveren aanbevolen.

Dunbar Winterfield

Een zeezicht parklandschaps baan met prachtig uitzicht van de Bass Rock. Hoewel naar beneden tot de zee speelt, zijn er geen echte linkse element.

Royal Musselburgh

Deze baan speelt rond een bergtop met uitzicht op de Forth met een kasteelachtig clubhuis. De baan biedt een hoge kwaliteit holes en luxe conditie en is bijna onmogelijk om in het weekend te spelen. Een goede baan voor alle speel niveaus.

Musselburgh (Monkton)

Goed aangelegde park baan met brede fairways die u nodig heeft om goed te spelen en met een gevaarlijke kruisingen op diverse punten. Afsluitend met een veeleisende verhoogde green. Een goede aanvulling op golf mix met links en parklandschap banen.