The Plantation Golf Resort - 9 Banen in de omgeving

U.S.A., Florida

De Plantation Inn and Golf Resort is een prachtig gerestaureerde bestemming in het hart van Florida's Natuur Kust. Het heeft zijn eigen rustige charme en kenmerkt genadige zuidelijke gastvrijheid. Dit is een Florida waarvan je misschien niet wist dat het nog bestond.Deze in Florida ooit bezocht, zal hij eeuwig de geschiedenis ingaan. Bedaard, verwend, Onovertroffen.

De Plantation Inn and Golf Resort is gebouwd in 1962 langs de oevers van de ongerepte Crystal River. In 1975 kocht  W.W. Caruth Jr het pand, onder de indruk van de prachtige natuur en de oude Zuid charme. Door middel van een reeks verbouwingen en toevoegingen, waaronder een grote update in 1997, WW Caruth Jr 's visie van een echte rustige vakantie retraite is volledig gerealiseerd.

Golf: 27 holes van het kampioenschap golf (par-72 18-holes kampioenschap natuurlijk plus negen-holes executive natuurlijk speciaal ontworpen voor de opleiding en de praktijk doeleinden), driving range en professionele instructie, spelen privileges op 10 andere nabijgelegen golfbanen. Championship Natuurlijk is home to the Florida Women's Open.