Real Club de Golf Las Brisas

Spanje, Costa del Sol

De Real Club de Golf Las Brisas was tot voor kort een privé-club met een uitzonderlijke ambiance in een uitnodigende sociale omgeving. De focus is het verschaffen van een uitstekende service en goed onderhouden faciliteiten, een uitsteken restaurant en een verscheidenheid aan sociale evenementen en recreatieve activiteiten ten behoeve van de leden en hun gasten.

De baan is ontworpen door Robert Trent Jones Senior, over de locatie van elke hole bij Real Club de Golf Las Brisas is zorgvuldig nagedacht, het moest een lust voor het oog zijn en tevens een uitdaging bieden aan de meest ervaren speler. Om tot een lage score komen dient men, om talrijke waterhindernissen en de weloverwogen geplaatste bunkers in combinatie met de subtiel aangelegde Dog-Legs, het spel voortijdig en zorgvuldig te  plannen.

Robert Trent Jones heeft voor zijn dood in 2000 op de leeftijd van 93, meer dan 400 banen in 45 Amerikaanse staten en 35 landen over de hele wereld ontworpen, en dit feit maakt hem tot een van de meest productieve golfbaan ontwerpers van de 20ste eeuw.
Op de Real Club de Golf Las Brisas golfbaan kunnen spelers genieten van één van zijn grootste creaties.