Capdepera Golf

Spanje, Mallorca

Capderpera is een par 72 / 18 holes golfbaan ontworpen door Don Maples. Geopend in 1991 en gelegen in het oostelijke platteland van Mallorca. Dit is een uitdagende baan voor golfers van elk niveau en er zijn vele pittoresk gelegen holes. Er bevinden zich 6 meren op de baan en het beschikt over ruime greens met zowel brede als enkele smalle fairways.

Capdepera heeft onlangs 4 holes gewijzigd. Hole Nr. 4 is nu een korte par 3 met een meer achter de green. Hole nummer 8 is een par 5 dogleg naar links. Hole 10 is nu ook een naar links gerichte dogleg met diverse obstakels en hindernissen zoals het meer, de watertoren en de oude stenen muur waar men moet goed moet nadenken. Op hole nummer 11 hebben hoge handicappers nu een veiliger approach naar de green.

De baan kenmerkt zich door de zes kunstmatige meren, uitgestrekte greens en lange en brede banen, die worden afgewisseld met smallere banen. Met een moedig spel en de nodige handigheidjes hebben zowel ervaren spelers als beginnelingen goede kansen om op Capdepera Golf punten te scoren!

Host: Mallorca Open, 25 mei 2004