Blue Bay Golf Club

Antillen, Curacao

Golfen op Curaçao betekent het hele jaar door afslaan in een aangenaam klimaat. De temperatuur ligt in de zomer tussen de 26 en 31 graden en in de wintermaanden iets daaronder. De passaatwind zorgt voor een aangename verkoeling, waardoor het tijdens een golfvakantie op Curaçao het hele jaar door uitstekend uit te houden is.

De 18 holes Blue Bay golfbaan is volgens kenners de mooiste golfbaan in het Caribisch gebied en behoort tot de vijftig mooiste golfbanen ter wereld. De par 72-baan ligt op het grondgebied van de voormalige plantage Blaauw en is ontworpen door golflegende en baanarchitect William "Rocky" Roguemore.

De glooiende baan is prachtig ingepast in de tropische natuur en op Curaçao is de zee natuurlijk nooit ver weg. Tijdens een rondje golf op Curaçao kun je dus altijd genieten van spectaculaire vergezichten. Er zijn verschillende holes waarbij je strak langs of over de zee moet slaan. De Blue Bay golfbaan is toegankelijk voor iedereen met een Nederlands golfvaardigheidsbewijs.