Druids Glen

Ierland, Ierland

Druid's Glen wordt vaak aangeduid als de "Augusta van Europa." Ontwerpers Pat Ruddy en Tom Craddock kregen de opdracht de beste golfbaan van Ierland te ontwerpen in het klassieke parklandschap. Vele toernooien werden hier gespeeld, waaronder de Irish Open van 1996-1999. Druids Glen was ook de organisator van de prestigieuze Seve Trophy in 2002.

De naam is ontstaan door een stenen altaar van pre-christelijke erediensten, dat werd ontdekt tijdens de aanleg van de baan en dit werd gevonden in een dicht bebost gebied met uitzicht op de 12e green.

Op de twee Championsip Courses kunnen golfspelers genieten van opwindende landschappen. De beide banen staan bekend als zijnde de mooiste, meest uitdagende en meest plezierige in Europa.

De Druids Glen Course, bij velen bekend als de "Augusta van Europa" is beroemd voor het hosten van de Irish Open, vier keer - samen met de prestigieuze Seve Trophy.
De baan slingert langs steengroeven, bomen, meren en pot bunkers. Omgeven door zeldzame heidesoorten in een adembenemende omgeving, met uitzicht over de Ierse Zee, op wat eens de drempel was van de oude Druïden van Ierland.

Daarna kunt u ontspannen in het 400 jaar oude clubhuis Woodstock House om uw golf verhalen te delen met vrienden tijdens een maaltijd. Mongtomerie, Garcia, Faldo, Harrington, ze hebben hier allemaal gespeeld dus treedt  in de voetsporen van de golf legendes en speel op Druids Glen