National Championship Course

Turkije, Turkse Riviera

De National golf werd geopend in het najaar van 1994. Het duurde slechts zes jaar om in 2000 de 42e plaats te veroveren in de Internationale ranglijst van het Britse Golf World magazine en in 2001 plaatste de baan zich op de 39e positie in de ranglijst van top golfbanen in Europa, en ook het Duitse dagblad Die Welt plaatste in 2000 de baan op de 9e positie voor wat betreft banen in het Europese Middellandse zee gebied.

De Golf Academy is gesitueerd op de National Golf Academy te Antalya, waar zich voor alle golfers uitgebreide oefen en praktijk faciliteiten bevinden, vanaf de scratch-speler tot en met de volledige beginner, er worden golflessen aangeboden, varieërend van een half uur tot en met cursussen van een week.

Waarom zou u niet een paar dagen vrij nemen om die swing problemen onder de knie te krijgen bij de Nationale Golf Academy?

U geniet van het voordeel van de intensieve lessen en begeleiding, het onbeperkte gebruik van de uitstekende driving range en de andere oefenfacilteiten (bunker / putting / chippen).

En niet te vergeten in de winter is er altijd de warme zon en de warme gastvrijheid!