Al Maaden

Marokko, Marrakech

Genesteld zoals in een juwelendoosje aan de voet van het Atlasgebergte, smelt deze baan, getekend door Kyle Philipps, weg in een schitterend bebost dekor waar vlaktes en reliëf elkaar afwisselen.

Dit parcours met een gevarieerd design werd geopend begin 2010 en is aangepast aan elk spelniveau. Verhoogde teeboxen, verschillende waterobstakels, greens op omringd door palmbomen, cypressen en amandelbomen.

Deze golfbaan biedt U een alliantie tussen liefde voor de natuur en technische fantasie, een dubbele originaliteit waarbij U medinas, villa’s kunt bewonderen, omringd door geometrische waterpartijen. Deze baan is een Marokkaanse oase met een lichte ‘touch’ van Schotse links. In de glooiende fairways treft u 104 strategisch geplaatste bunkers. Biezonder aan de Golf Al Maaden zijn de meren die als spiegels het zonlicht weerkaatsen en de schoonheid van Marokkaanse tuinen.

Na hole 18 kan U genieten van het clubhouse met zijn schitterende terrassen met zicht op het Atlasgebergte. De service is van een ongekend hoog niveau.