Antalya Pasha en Sultan Golf Course

Turkije, Turkse Riviera

De Pasha Course

De Pasha Golfbaan is ontworpen door toonaangevende architecten in Europese Golf Design, samen met Design Consultant en Senior Tour Pro David Jones, en biedt niet alleen een uitdaging voor golfers van verschillende handicaps, maar ook een prachtige omgeving om te genieten van uw spel.

Op een uitdagende 5772 Meters Par 72, denkt je misschien dat de Pacha baan een wandeling door het park is, maar laat u niet voor de gek houden door de natuur! Lastige doglegs, slim gepositioneerde bunkers en de glooiende greens zorgen ervoor dat de meer ervaren golfer 2x moet nadenken om een slag zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. De kortere lengte in combinatie met riante fairways zullen de speler met een hoge handicap genadeloos afstraffen voor eigenzinnige slagen.

De hoge dennenbomen en de kristalheldere meren en het met sneeuw bedekte Taurus gebergte bieden een spectaculaire coulisse voor de baan van Belek. De Pasha test de vaardigheden van de spelers met een hoge en lage handicap, met een combinatie van verschillende uitdagingen. 

De Sultan Course

De Sultan baan met zijn 6148 meter lengte is een werkelijke uitdaging, zelfs voor de meest ervaren golfers. Architecten van het Europese Golf Design, hebben samen met Design Consultant en Senior Tour Pro David Jones niets bespaard om het concurrerende niveau van de baan te behouden, terwijl tegelijkertijd de baan naadloos opgaat in de omgeving van het bos.

De baan is gemaakt voor de veeleisende golfer en minder geschikt voor hogere handicappers. De Sultan eist van de golfer de nodige ervaring, maar deze zal voor zijn inzet worden beloond. Een ronde op deze baan is een ultieme test voor golfers van elk niveau. Dus een echte maatstaf en graadmeter.