Arcos Gardens Golf Club

Spanje, Costa de la Luz

De Arcos Gardens golfbaan is een nieuwe 18 holes golfbaan die ligt in Arcos de la Frontera. De baan werd geopend in 2006. het terrein van de Arcos Gardens is gewoonweg schitterend, met een 360 graden uitzicht rondom over het glooiende landschap en de dramatische achtergrond van historische Arcos de la Frontera. Deze baan is ontworpen door Landmark, die bekend staan om zijn wereld klasse golfbanen, hiervan bevinden zich 5 banen in de Top 100 van de beste banen aller tijden.

Voor de golfer die graag wil oefenen is dit een toplokatie. Het enorme vlakke terrein heeft een driving range met grote gras tee afslagplaatsen aan beide uiteinden van de baan.
Tien target greens en een target fairway geven u tal van richtpunten om uw afstanden goed te kunnen controleren. Op de baan bevind zich ook een klein gebied waar u uw met behulp van 5 oefenlocaties uw techniek met de wedges kunt verbeteren. En er is zelfs een fairway bunker.
Op de putting en chipping lokaties dient men het spel zeer serieus te nemen. Indien u wilt weten hoe uw bal reageert op de verschillende soorten greens dan kunt u dat hier, op de greens voorzien van Bermudagras en gebogen gras, in de praktijk brengen. In combinatie met bunkers voorzien van veel groen en verschillende hellingen, kunt u uw korte spel goed verbeteren.