La Cala Resort Costa del Sol

Spanje, Costa del Sol

Het 5 sterren La Cala Resort is gebouwd in de traditionele Andalusische stijl, midden tussen de drie La Cala Golf courses. Omgeven door prachtige heuvels, is het La Cala Resort het grootste golfresort van Spanje. Op 7 kilometer van het strand, 30 kilometer vanaf Malaga International Airport en 20 kilometer van Mijas Pueblo.
Het hotel heeft een uitgebreid aanbod aan sportfaciliteiten zoals tennis, zwembaden, fitness ruimtes, voetbalvelden en het prachtige Caracala Spa Center. De kamers zijn erg mooi ingericht met terrassen of balkons.

La Cala Resort aan de Costa del Sol is het één van de weinige 5-sterren hotels waar men zoveel mogelijk de authenticiteit van een Spaanse Cortijo probeert te behouden. Het luxe golfresort kent een warme Andalusische stijl en beschikt over 3 eigen spectaculaire 18-holesbanen en een fraai Spa center. Vanuit uw sfeervol gedecoreerde kamer, met balkon of terras, kijkt u uit op de omringende golfbanen of het zwembad.

Voor een gastronomisch diner kunt u terecht in het ‘fine-dining’ restaurant, bekend voor zijn lokale, Spaanse culinaire specialiteiten.

De courses van La Cala (Asia, America en Europa) zijn bijzonder uitdagend, soms sterk glooiend en zeker niet eenvoudig te noemen. Ze bieden prachtige uitzichten op het omringende landschap. Een buggy is niet verplicht maar wel aan te bevelen, deze zijn dan ook voldoende aanwezig. Een driving range een par-3 oefenbaan en zelfs een David Leadbetter golfschool complementeren dit uitgebreide en geliefde golfresort.