Baglioni Residence Alleluja

Italië, Toscane

De Baglioni Residence Alleluja is een ideale uitvalsbasis om Toscane te ontdekken. De  regio is rijk aan tradities met steden en dorpen vol met kunst en cultuur. Heerlijk eten in de plaatselijke restaurants, begeleidt door de fantastische wijnen uit de regio. U vindt er lange fijne zandstranden om heerlijk te wandelen.
Het klimaat en de temperatuur nodigen het hele jaar door uit om te genieten van het leven.

Baglioni Residence Alleluja biedt luxueuze appartementen met de voordelen van een 5 * hotel. De Residence heeft een eigen prive-strand op 150 meter afstand en de Punta Ala Golf Club ligt op slechts 5 minuten afstand.
Het Residence Hotel is gehuisvest in een prachtig gerestaureerd typisch Toscaans gebouw in een weelderig parkgebied. De appartementen zijn luxueus ingericht en voorzien van eigentijds meubilair: een perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie. Elk appartement is anders en beschikt over moderne warme kleuren. De appartementen zijn met grote zorg ingericht, zodat ze allemaal een verfijnde en toch intieme sfeer creëren.

Het Baglioni Residence Hotel Punta Ala is omgeven door weelderige vegetatie, in het hart van de Maremma Grosseto in de buurt: een prachtig landschap tussen heuvels en de zee die een prachtig uitzicht biedt.