Rathsallagh Country House

Ierland, Ierland

Gemaakt van de oude stallen van Queen Anne in 1798, Rathsallagh is een groot 4-sterren rang A landhuis op 530 acres van vreedzame park met een eigen ommuurde tuin - geheel omgeven door de schitterende Rathsallagh Golf Club. Op Rathsallagh Country House zijn geen slaapkamers en badkamers hetzelfde en elk heeft zijn eigen karakter. Het staat centraal in een aantal van de mooiste landschappen in het oosten van Ierland, en toch is Dublin in minder dan een uur te rijden. De O'Flynn familie en hun medewerkers zien ernaar uit u te mogen verwelkomen op Rathsallagh. De sfeer is vrolijk en ontspannen, centrale verwarming en luxe kamers, allemaal met eigen badkamer. Bovendien heeft Rathsallagh alle sport-en vrijetijdsvoorzieningen geassocieerd met een groot landhuis hotel.
Recente Awards: Gilby's Award for Excellence in Catering (categorie Country House, 2002), de Ierse Country House Restaurant Awards - prees 2003 en 2004, de Ierse Country House Restaurant van het Jaar 2002, Beste trouwlocatie 2003 (VIP Magazine, Renault)
Lid: Ierse Landhuizen & Restaurant Association (Ierland Blue Book), federatie van Ierse Hotels, Best Loved Hotels van de World Group, Green Isle Golf
Speciaal aanbevolen voor: paren, foursomes, golfen groepen en samenlevingen, families.