Hotel La Manga Club - Principe Felipe

Spanje, Costa Calida (Murcia)

La Manga Club is beslist een van Europa's mooiste sport-en vrijetijds resorts met voor elk wat wils. Boven aan de lijst staan de drie championship golfbanen en het 22-banen tennis-centrum. Beide faciliteiten hebben een eersteklas oefencentrum voor diegenen die het spel willen leren of hun techniek te verbeteren.
Maar dat is niet alles, het resort beschikt ook over een volledig uitgeruste fitnessruimte, er zijn squash-en paddle tennisbanen, een gazonbowling baan, een petanque baan, en een groot buitenbad. Ook is er de Mediterrane Cove, een duikschool (seizoensgebonden en zelfstandig geëxploiteerd), en voor de jongere gasten, de Mini Club Fiesta. In het tennis-centrum vindt u een sauna en jacuzzi, evenals een ruime selectie aan massage en schoonheidsbehandelingen.
In het centrum van het resort, grenzend aan twee van de drie championship golfbanen, ligt het vijf-sterren Hotel La Manga Club - Principe Felipe met 192 kamers, waarvan vele met een schitterend uitzicht op het zwembad en/of de golfbaan. In het resort en hotel kunt u rekenen op een 5 sterren service om u te verzekeren van onvergetelijk verblijf.