IFA Faro Hotel

Spanje, Gran Canaria

Het hotel ligt bij de vuurtoren, vandaar de naam, het IFA Faro Hotel kijkt uit op de zee op slechts een paar stappen van het zuidelijke einde van het Maspalomas strand. Deze geweldige locatie biedt een spectaculair uitzicht over 6 kilometer duinen en de oceaan. 
Dit vier sterren plus hotel werd volledig gerenoveerd in 2005/2006, de renovatie heeft er voor gezorgd dat het daglicht nu meer kans krijgt om binnen te vallen. Het gehele gebouw ziet er nu helderder uit en het toont nu ook een modern uiterlijk. De stedelijke functionaliteit en minimalistische inrichting van de 188 kamers en suites vloeien perfect samen met de uitstekende en persoonlijke service, die altijd al een kenmerk van dit hotel is geweest.
Met zijn vier 18-holes golfbanen vlakbij (Maspalomas, Salobre Noord-en Zuid-en Meloneras) – kunnen Golfers 365 dagen per jaar van hun sport genieten en kunnen ze tevens profiteren van de speciale diensten die het hotel hiervoor beschikbaar stelt. Het hotel staat bekend om haar uitstekende keuken: zowel in het restaurant en het à la Carte restaurant vindt u kwaliteit en service van een zeer hoog niveau.