Castillo Hotel Son Vida

Spanje, Mallorca

Het Castillo Hotel Son Vida brengt u alle romantiek en luxe die u zou verwachten van een weekend in een 13e-eeuwse kasteel.
Dineren in het Es Castell - Mallorca's, de nummer één bestemming voor de plaatselijke bruiloften, of geniet van heerlijke lokale specialiteiten in restaurant Es VI.
Beter nog, waarom niet allebei proberen? Maak na uw maaltijd een wandeling langs het hotel en het schitterende terras met een weergaloos uitzicht over de Baai van Palma: dit is een werkelijk onvergetelijk ervaring.
Hoog boven Palma, in het nobele landgoed van Son Vida, ligt het Castillo Hotel Son Vida boven op een heuvel. Het hotel is een gerealiseerde architectonische droom. Het wordt omringd door subtropische parken en de golfbaan Son Muntaner en de Championship golfbaan Son Vida. De hoofdstad Palma ligt op 5 minuten rijden met de auto. De afstand vanaf het vliegveld Son Sant Juan naar het hotel, bedraagt ongeveer 15 minuten met de auto.
Drie 18-holes golfbanen die tot de mooiste van het eiland behoren liggen hier voor de deur: Sun Muntaner, Son Vida en Son Quint.