Delta Hotel

Spanje, Mallorca

Het Delta Hotel ligt naast het Maioris Golf sport complex en is omgeven door prachtige pijnbomen bossen en mediterrane tuinen, midden in een natuurlijke omgeving.
De geografische ligging en regio maken het Hotel Delta ideaal voor golf liefhebbers, alsmede ook voor mensen die graag fietsen, tennissen en duiken . Het hotel heeft twee zwembaden met ruime terrassen en een bar, tevens is er een overdekt verwarmd zwembad en twee andere baden, waarvan een voor kinderen is bestemd in de Beach Club pal naast de zee.
Er is ook een goed uitgeruste fitness-studio, jacuzzi en sauna. Het Delta Hotel Beach Club biedt exclusief voor haar gasten een complex aan met een zwembad, een kinder-zwembad, restaurant en bar, cabines, douches, hangmatten en parasols. U geniet van een prachtig panoramisch uitzicht over de baai van Palma en een gemakkelijke toegang tot de zee.
Er zijn zeven tennisbanen (6 gravel banen en 1 hardcourt baan), Het hotel biedt service van tenniscoaches en verder alles wat met tennis te maken heeft.