Cornelia Diamond Golfresort en Spa

Turkije, Turkse Riviera

Het 5-sterren Cornelia Diamond Golf Resort & Spa biedt een grote verscheidenheid van verschillende soorten suites, villa's en kamers met directe of privé-toegang tot een zwembad en kamers met tuin terrassen. Het Diamant all inclusive programma zal voldoen aan al uw verwachtingen en inclusief welkomstdrankje: champagne of verse jus d' orange en fruitmand in alle kamers bij aankomst. In alle kamers vind u: een badjas en slippers voor uw comfort. Het hotel beschikt over een 250 meter lang privé-strand. Het hotel beschikt over een hoofdrestaurant en de 7 a' la carte restaurants (toeslag € 10.- p.p.) bieden een verscheidenheid aan internationale gerechten, een snack restaurant en 10 bars (w.v. 1 bar 24 uur open). Er zijn 8 zwembaden in totaal en een verwarmd binnenzwembad; aquapark zwembad, kinderzwembad met beschutting tegen de zon, verwarmd buitenzwembad en 3 bubbelbaden. Er is een ruime keuze aan buiten activiteiten(aanpassing van het schema bij mindere weersomstandigheden), waaronder het fitnesscentrum, kinderspeelplaats, Spa en Wellness Center, biljart, jeu de boules, Fun World, tennisbanen, watersport en de hele dag allerlei activiteiten.
Het hotel heeft ook een congrescentrum met in verschillende grote vergaderzalen. Draadloos internet is beschikbaar in de openbare ruimtes en in het congrescentrum.
Het hotel biedt ook beschutte parkeerplaats, een ziekenboeg met arts; een winkelstraat met een kapsalon. Er is een directe toegang tussen het hotel en de golfbaan (1 km.).
Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis op de kamer met de ouders en in de reeds aanwezige bedden. Kinderen van 7-12 krijgen een vermindering van 50%. Kinderen vanaf deze leeftijd zal worden beschouwd als volwassene.

Het hotel heeft 571 kamers en een totale oppervlakte van 200.000 vierkante meter aan oppervlakte, de kamers zijn van een grote verscheidenheid, zoals verschillende soorten suites en villa's met directe en privé-toegang tot het zwembad en zelfs kamers met een eigen tuin. '
24 uur roomservice van het menu (voor alcoholische dranken geld een toeslag)
Tijdens het winterseizoen zijn er 4 à la carte restaurants en 8 bars open.
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa hotel ligt recht tegenover het strand van Iskele Mevkii.