Bonalba Golf Hotel Costa Blanca

Spanje, Costa Blanca (Alicante)

Het Bonalba Golf & Congres Hotel is gelegen in het hart van de Bonalba Championship Golf Course, op slechts 4 km. afstand van het strand van San Juan en 10 km. van Alicante stadscentrum en slechts 20 km van Alicante International Airport. Op 200 meter van het hotel bevind zich de afslag van de eerste hole op de Bonalba Golf Course.

Midden in een van de meest exclusieve en luxueuze woonwijken van de Costa Blanca, met Golfbanen in de directe omgeving en de nabijheid van de bergen en zee, Hotel Bonalba is bekend om zijn bijzondere en bevoorrechte sfeer, waarvan onze gasten kunnen genieten. Vele recreatieve activiteiten, zoals: golf, diverse andere sporten, zon en strand. Het Bonalba Hotel heeft een eigen Beach Club, met gratis shuttle tijdens de zomertijd.

Het hotel heeft zes bars en restaurants waaronder een Sushibar en een Steakhouse. Tevens ook een fitness center, vijf zwembaden, kapsalon, winkeltje, strand, tennisbanen, roomservice, lounges en een eigen 18-holes golfbaan. Voor kinderen een waterpark met diverse glijbanen en attracties.