Gran Melia Salinas

Spanje, Lanzarote

Een paradijs, gelegen aan de kust van Lanzarote, De structuur van het hotel doet denken aan het levendige erfgoed en de grenzeloze schoonheid van de Canarische Eilanden. De hemelse Canarische Eilanden, vol met zijn fantastische flora en Lanzarotenian esthetiek, gedrapeerd rond meanderende zwembaden en gloeiende, witte zandstranden.

Gran Meliá Salinas is een symbool geworden van een dergelijke superioriteit, een "Botanical kathedraal".  Kleurrijke muurschilderingen, schilderijen, en weelderige, aangelegde tuinen verfraaien de ruimtes. Doordrongen van de vindingrijkheid en de liefde van de Lanzarotenian architect / kunstenaar Cesar Manrique, is Gran Meliá Salinas is een zeer geliefd hotel in dit bijzondere gebied.

Gelegen in het noorden van het eiland Lanazarote, Gran Meliá Salinas, een toonaangevende luxe Lanzarotenian hotel, is in de nabijheid van het architectonisch historische hoofdstad van Teguise, evenals Arrecife luchthaven, Jameos del Agua en Cueva de los Verdes. Gasten genieten van groene ruimten Costa Teguise en rustige stranden, evenals de prachtige golfbanen, watersporten, en de wateractiviteiten.

Gran Meliá Salinas biedt veeleisende gasten eersteklas service en ongeëvenaarde luxe. De uitgebreide ensemble van top-tien restaurants, accommodaties, faciliteiten voor evenementen en vrijetijdsactiviteiten maakt Gran Meliá Salinas het enige 5-sterren, luxe resort op het eiland Lanzarote