Tamisa Golf Hotel

Spanje, Costa del Sol

Hotel Tamisa Golf "The Jewel of Mijas"

Op een geweldige locatie grenzend aan Mijas Golf, gelegen in Mijas Costa, op slechts 25 minuten van de luchthaven van Malaga. Hotel Tamisa is de ideale plek voor een golfvakantie of een ontspannen vakantie. Het strand van Fuengirola ligt op slechts 5 minuten afstand en het pittoreske witte dorp Mijas op slechts 15 minuten rijden.
Vanuit het hotel geniet u van een bijzonder fraai uitzicht op een van de Mijas golfbanen (Los Lagos), een van de populairste banen van de Costa del Sol. In de directe omgeving van het hotel vindt meerdere 18 holes banan.

Als u op zoek bent naar een intiem hotel dicht bij Fuengirola, Marbella en Mijas, dan is het Pueblo Hotel Tamisa Golf de ideale keuze.

U wordt in Hotel Tamisa zeer hartelijk ontvangen en u kunt hier echt in  alle rust genieten van een ontspannende vakantie en dankzij de geweldige service wordt uw vakantie een onvergetelijk verblijf

Dit hotel is een van de meest populaire hotels voor golfers in Mijas en biedt alle faciliteiten die u mag verwachten in een luxe vier sterren hotel.