Borgo Egnazia Hotel & Spa, Puglia

Italië, Puglia

Het Borgo Egnazia Hotel wordt gekenmerkt door de traditionele architectuur van Puglia en een panoramische omgeving in het Middellandse Zeegebied. Het hotel beschikt over 4 zwembaden en een 1800 m² groot wellness-centrum. Het kijkt uit over de golfclub San Domenico.
De luxe kamers zijn ingericht in rustgevende tinten wit. Ze hebben allemaal een eigen balkon met uitzicht op de heuvels, de zee of de golfbaan. Een flatscreen-tv en gratis WiFi zijn ook beschikbaar.
Het Borgo Egnazia Resort wordt omringd door grote Arabische tuinen en droog-stenen muren. Het biedt u 3 eigen tennisbanen en een privéstrandclub in Savelletri, op 1,5 km afstand.
Op het buitenterras met zeezicht of onder de traditionele gewelfde plafonds van witte steen kunt u genieten van de mediterrane keuken. Drankjes en cocktails worden geserveerd aan het strand of in de stijlvolle bar binnen.

Savelletri di Fasano – 16 of October 2012: Another key award for Borgo Egnazia: Italy Leading Golf Resort 2012 at World Travel Awards, announced last October 6 in Algarve in Portugal.