Port Adriano Hotel

Spanje, Mallorca

Dit luxe hotel is perfect gelegen tussen de kust van Mallorca en de golfbaan Santa Ponsa. Het biedt een panoramisch terras met zwembad en u kunt heerlijk ontspannen in de gezondheidsspa. Het hotel is alleen toegankelijk voor volwassenen.
Het Port Adriano Hotel ligt op een steenworp afstand van het zandstrand en biedt de ideale setting om te genieten van de zon, de zee en het strand op Mallorca. U kunt de prachtige landschappen rondom het hotel bewonderen en vanaf het grote terras naar de zonsondergang kijken.
De eigen Bistro Marina serveert heerlijke en gezonde à-la-carte-lunches en -diners. Het Splendor Terrace Restaurant biedt een spectaculair uitzicht en een uitstekend ontbijt. 's Avonds bereidt de beroemde chef-kok voortreffelijke mediterrane en internationale gerechten.
De architectuur van het Port Adriano is groots en elegant en is geïnspireerd door de tradities van Mallorca. De ramen en balkons hebben gebogen frames en de muren zijn in mediterrane kleuren geschilderd.
Na te hebben getraind in het fitnesscentrum kunt u zich heerlijk ontspannen in de spa, waar zich een binnenzwembad bevindt en exotische schoonheidsbehandelingen worden gegeven.
Het hotel is gelegen boven een moderne jachthaven, met daarin een winkelcentrum dat ontworpen is door Phillippe Starck.