Quinta das Vistas

Portugal, Madeira

Het Quinta das Vistas Palace Gardens hotel is een prestigieus, nieuw hotel op Madeira, dat zijn deuren opende in mei 2002. Het is van oorsprong een prominent landhuis, met een fantastische ligging op de top van een heuvel met schitterend panoramisch uitzicht over de bergen, de oceaan en het stadscentrum van Funchal.

Het Quinta das Vistas heeft overal ruim opgezette en elegant ingerichte openbare ruimten, die u uitnodigen uw tijd in een aangename en ontspannen sfeer door te brengen.
Zo kunt u heerlijk wat tijd doorbrengen op de prachtige panoramische terrassen en genieten van cocktails en snacks – of de geneugten proeven van het Quinta das Vistas restaurant voor fijnproevers, waar een keur aan overheerlijke lokale en internationale gerechten wordt opgediend.

Dit elegante Quinta hotel wordt omgeven door 12000 m² aan tuinen, die meer dan een eeuw geleden werden aangelegd. Met zijn fonteinen, een vijver met zwanen, een paviljoen en een minigolfbaan (9 holes), heeft het hotel op Madeira nieuwe normen gesteld voor accommodaties van superieure kwaliteit en hun dienstverlening.

Het stijlvolle interieur van de openbare ruimten weerspiegelt de luxe en elegantie van het leven van weleer op Madeira.
Het Quinta das Vistas Palace Gardens hotel is gunstig gelegen op de top van een heuvel, met schitterend panoramisch uitzicht over het stadscentrum van Funchal, de Atlantische Oceaan en de bergen op Madeira. Het historische centrum van Funchal is eenvoudig per auto (10 minuten) of lopend (20 minuten) te bereiken. Het hotel voorziet zelf in een minibus die verschillende keren per dag op en neer pendelt naar het centrum van de stad.
Op nauwelijks 3 minuten wandelen ligt een bushalte, voor bussen die naar Funchal en het westelijke deel van het eiland rijden. Er is ook een privé-parkeerplaats.

De ligging van het hotel is deels de reden waarom we zo’n unieke waarde zijn geworden op het eiland Madeira. Op een prominente locatie met adembenemende vergezichten en met een eenvoudige verbinding met Funchal en de omringende dorpen, zult u heel hard uw best moeten doen om een betere bestemming te vinden met zo’n heerlijk zacht en gezond klimaat..