Champartments Resorts Villa Cristal

Antillen, Curacao

Zeer ruime villa met privÉ terrassen, heerlijk op de wind en een prachtig uitzicht over het Spaanse Water

Vanaf villa Cristal kijkt u uit over het 'Spaanse Water' en de jachthaven 'Puerto Oasis', dat bekend staat als een "Prime Spot" voor de watersport.

In de nabijheid liggen twee mooie lagunes. Lagune Jan Thiel en Lagune Spaanse Water behoren zonder twijfel tot de mooiste en adembenemende locaties voor duikers, snorkelaars en watersporters. Laat je verleiden door Curaçao met haar hagelwitte stranden, helder aqua blauwe zee, spannende outdoor-avonturen.

De riante Woonvilla Cristal is uitermate geschikt voor kleine- en grote gezelschappen tot 16 personen. Op de luxe lokatie en romantische ambiance kunnen trouwpartijen, recepties, reünies, feesten, TV opnames en fotoshoots worden gehouden.

De villa heeft een groot zwembad, kinderbad met fontein, buitendouches, meerdere terrassen met ligbedden en loungemeubelen.

Het Champartments Resort Cristal ligt in de nabijheid van heerlijke restaurants, het nachtleven, Willemstad met zijn leuke winkeltjes en meerdere luxe shopping-malls, zoals 'Suikertuintje' en de 'Promenade'.
En omdat de villa op slechts 5 minuten van het strand ligt, heeft Villa Cristal alles wat u nodig heeft om van het allerbeste in Curaçao te genieten.