Landhuishotel De Bloemenbeek

Nederland, Twente

Ervaar het rijke landleven in Twente, Landgoed van Nederland!

Aan een kabbelende Bloemenbeek, te midden in het glooiende Dinkeldal ligt als een juweel in een perfecte zetting Landhuishotel De Bloemenbeek. Een sfeervol boutique hotel met historie, stijl en allure. Noblesse Oblige! In de nabijheid vindt u meerdere golfbanen, zoals Het rijk van Seybrook en Golfclub Bentheim.
Lees een boek bij de open haard, luister buiten in een luie ligstoel naar het gefluit van de vogels en het lichte ruisen van de wind door de eeuwenoude eiken en kastanjes. Zomers en winters, het is altijd een waar genoegen om te resideren in een van de 60 stijlvolle suites of riante kamers.
Het rijke Twentse land inspireert de gedreven gastronomische brigade elke dag opnieuw. Zo ontstond een eigentijdse en meesterlijke cuisine op Franse en mediterrane basis met een melange van de beste oogst uit eigen streek en het mooiste uit eigen wijnkelder. Geniet van de passie en het goede leven. Savoir vivre!
Geniet ook in de spa van een heerlijk verwarmd binnenbassin met bubbelbad, stoombad, de sauna's en het tepidarium. Uw zintuigen worden geprikkeld door het zuivere water van de Bloemenbeek, de warme gloed van het zandsteen en door subtiele geuren van lavendel, kamille en jasmijn. Onderga een ontspannende massage, aroma therapie en herstel de balans tussen lichaam en geest.