Golfvilla Florida

U.S.A., Florida

Deze vakantievilla ligt direct aan de golfbaan van de Lake Side Golf & Country Club, met een schitterend uitzicht over deze uitdagende 18 holes baan met haar mooie, hoge eikenbomen.
Voor de liefhebbers van pretparken is het slechts vijf kwartier rijden naar Orlando met o.a. Disney World, Sea World, Epcot Center en de Universal filmstudio’s. Als u wilt genieten van zee en zon is het maar een half uur rijden naar het strand aan de Golf van Mexico.


De villa biedt plaats voor max. 8 personen en is van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over vier comfortabele slaapkamers, waarvan enkele met een eigen TV. De ruime zitkamer heeft een breedbeeldtelevisie en audio apparatuur, wireless internetverbinding en een printer. De villa heeft een volledig ingerichte keuken en bijkeuken, en een 2-car garage. Bovendien staat het eigen zwembad, inclusief een ruime jacuzzi en een groot gemeubileerd pooldeck, volledig tot uw beschikking.

Voor de liefhebbers van de golfsport liggen er in de nabije omgeving wel veertig golfbanen, die onderling verschillen in moeilijkheidsgraad, maar allemaal een uitdaging zijn! Een lijst van deze banen, met diverse kortingsbonnen, ligt voor u klaar in de villa. Maar het is niet alleen een Eldorado voor de golfer, ook voor tennis en watersportliefhebbers zijn er veel (gratis) mogelijkheden.