Thracian Cliffs Resort, Zwarte Zee

Bulgarije, Zwarte Zee

Het schitterende Thracian Cliffs Golf & Beach Resort beschikt niet alleen over een van de mooiste en spectaculairste banen van Europa, maar bovendien over o.a. twee privéstranden met zeer uitgebreide watersportfaciliteiten, strandbedden en zelfs een natuurlijke waterval met drinkbaar water. In het leuke beachrestaurant kunt u dagverse vis eten en is het ook 's avonds onder het genot van een cocktail, romantische verlichting en het haardvuur prima toeven.

U verblijft in een luxueus ingerichte, stijlvolle studio, voorzien van werkelijk alle comfort. De studio's zijn gelegen in een als dorpje gebouwd hotel met o.a. een uitstekend restaurant. Hier geniet u van de heerlijkste gerechten bereid met dagverse kruiden en groenten uit eigen tuin gecombineerd met uitstekende Bulgaarse en geïmporteerde wijnen. Op het terras geniet u van prachtige vergezichten over de zee.

Het zal u niet verbazen dat ook de Thracian Cliffs Spa en Wellness van het hoogste niveau is. Smaakvol ingericht en perfect om onder het genot van een van de vele behandelingen heerlijk te ontspannen.