Riu Guarana Club Hotel

Portugal, Algarve

ClubHotel RIU Guarana is één van de prachtige hotels van de zeer populaire RIU-keten. Het uitgebreide All Inclusive concept staat garant voor een zeer uitgebreide keuken, vriendelijk personeel en een gezellig avondprogramma.
Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw met 6 verdiepingen en een bijgebouw met 2 verdiepingen. Het mooie Praia da Falésia strand bevindt zich op slechts een kwartiertje wandelen. U kunt hier onder de palmbomen aan het zwembad rustig genieten van de zon en een drankje. De stijlvol ingerichte kamers zorgen ervoor dat u zich hier meteen op uw gemak voelt en een aangename vakantie tegemoet gaat.

All Inclusive

ontbijt, In dit ClubHotel bevindt zich een RiuFit: backfit, aqua gym, stretching en B-B-B. Afternoon thee met koekjes/cake, mineraal water, frisdranken, koffie en thee, locale alcoholische dranken (van 10:00 tot 24:00 uur), bier, wijn, Alternatief diner (met reservering) in een Aziatisch restaurant of Grill/Steakhouse., lunch, sauna, whirlpool, fitness, tafeltennis, tennis (met baanverlichting), diner buffet, beachvolley, showcooking, entertainment overdag, live muziek en shows in de avond