Heritage Le Telfair

Mauritius, Mauritius

Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort ligt aan de ongerepte zuidkust van Mauritius. Het resort is gebouwd in koloniale stijl en in harmonie met de omgeving. Het witte zandstrand ligt voor de deur. Het grote zwembad nodigt uit voor een verfrissende duik. Er zijn diverse restaurants. Voorafgaande aan uw diner is de Cavendish bar dé plek voor een martini cocktail.
Le Telfair is onderdeel van Small Luxury Hotels of the World. Combineer luieren aan het strand met actief bezig zijn in de natuur. Het natuurpark Black River Gorges ligt op een steenworp afstand. Hier kunt u mountain- en quadbiken. De achttien holes golfbaan Golf du Château ligt prachtig aan Domaine de Bel Ombre. Omringd door meertjes en tropische palmen is het een uitdaging om hier een balletje te slaan.
Annabelle's is het hoofdrestaurant van Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort met internationale gerechten. De open keuken zorgt voor een prettige ambiance.
Direct aan het strand ligt Gin'ja, een modern lifestyle restaurant.
Romantisch tafelen doet u in Château de Bel Ombre. Het historische huis dateert uit de negentiende eeuw. De chef bereidt voor u Mauritiaanse gerechten.
U kunt gebruik maken van de faciliteiten van zusterhotel Heritage Awali Golf & Spa Resort.