Jardin Tecina Hotel

Spanje, Tenerife

Comfortabel en gemoedelijk hotel direct aan de golfbaan en aan zee! De accommodatie is ruim opgezet en er hangt ontspannen sfeer. In de verschillende restaurants kunt u heerlijk eten en vanaf het terras heeft u een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan.
Als gast van Jardin Tecina krijgt u korting op green fees bij de naastgelegen golfbaan Tecina Golf.

UW TRANSFER NAAR LA GOMERA
De transfer van het vliegveld Tenerife-Zuid (Reina Sofia) naar de haven van Los Cristianos duurt ca. 30 minuten. De overtocht van Tenerife naar La Gomera (San Sebastián) is per veerboot en duurt ca. 40 minuten. In verband met de vertrektijden van de veerboot kunnen wachttijden optreden.
Bij vroege of late aankomst- en/of vertrektijden kan het voorkomen dat een tussenovernachting op Tenerife bij heen- en/of terugreis noodzakelijk is, op basis van minimaal dezelfde verzorging als uw accommodatie op La Gomera. De classificatie van deze accommodatie hoeft niet overeen te komen met de geboekte accommodatie op La Gomera.
Op zon- en feestdagen kan het voorkomen dat de dienstregeling van de ferry afwijkt.
Na aankomst in de haven van San Sebastián wordt u per bus naar uw accommodatie gebracht of ontvangt u uw huurauto en een routebeschrijving om vervolgens op eigen gelegenheid naar uw accommodatie te rijden.