Lighthouse Golf Hotel en Spa

Bulgarije, Zwarte Zee

Het Lighthouse Golf Resort & Spa Hotel ligt op een prachtige locatie in Balchik, aan de Zwarte Zeekust. Het maakt deel uit van een golfresort dat werd ontworpen door de beroemde golfer Ian Woosnam.
Het hotel kijkt uit op een van de mooiste landschappen in de regio en biedt uitzicht op zee. Het ligt dicht bij het clubhuis, de golfacademie en de weg die leidt naar een aantal zandstranden.
Het Lighthouse Hotel heeft luxe kamers en suites en ook appartementen en villa's in het ApartHotel, dat deel uitmaakt van het resort. Alle accommodaties beschikken over moderne voorzieningen, airconditioning en een balkon.
De 12e, 13e en 14e greens bevinden zich in de directe omgeving van het hotel. Dankzij het panoramische uitzicht op de golfbaan kunt u tijdens uw verblijf het spel volgen.
Geniet van alles wat dit resort te bieden heeft. Combineer uw business meeting met een golfcursus, of speel een wedstrijdje en ontspan daarna in de 3000 m² grote spa.
Maak gebruik van de sport- en recreatiefaciliteiten van het hotel. U vindt er ook 3 restaurants, een whisky- en sigaarlounge en een bar aan het strand.
Het gebruik van de spafaciliteiten, de binnen -en buitenzwembaden en de pendeldienst naar het strand is voor hotelgasten gratis.