Alcazar Hotel

Portugal, Algarve

Rustig gelegen hotel met verzorgd ingerichte kamers. Het hotel is onlangs gerestaureerd. In het hotel zijn lage, wit gepleisterde gewelfde plafonds en er zijn veel ronde openingen in de muren met spiegels erin. Vooral bij de bar naast de receptie krijgt men het gevoel zich in een witte grot te bevinden. Bij de inrichting van het restaurant heeft men gebruik gemaakt van veel planten en wederom wit gepleisterde bogen en gewelfde muren. De kamers zijn ingericht met houten meubilair en blauwe accenten en vanuit de hoger gelegen kamers heeft men (onderbroken) uitzicht op zee. Alle kamers beschikken over een balkon.

De vriendelijke sfeer in dit gerenoveerde hotel zal u vast en zeker bevallen. Aan de ene kant van het zwembad vindt u een pijnbomenbos, een plek waar u in één van de hangmatten heerlijk kunt bijkomen in de schaduw. Aan de andere kant van het zwembad treft u het langgerekte strand van Monte Gordo. Met slechts een paar minuten lopen staat u met uw voeten in het zand. Wilt u genieten van heerlijk restaurantjes en leuke winkeltjes, dan bent u in Monte Gordo aan het juist adres.

Alcazar ligt op loopafstand van het strand in Monte Gordo in Vila Real Santo Antonio, dicht bij Casino Monte Gordo en Santo Antonio Beach. In de ruime omgeving liggen ook Strand van Verde en Santo Antonio Sports Complex.