Ferienhotel Stockhausen

Duitsland, Sauerland

Ferienhotel Stockhausen vind je in de prachtige regio het Sauerland en is een vakantieresort met een breed scala aan sport- en recreatiefaciliteiten. Sla een balletje op de golfbaan of maak een mooie fietstocht door de omgeving. Het hotel beschikt over eigen 18 holes golfbaan, direct naast het hotel.

In het Sauerland beleef je zowel in de winter als de zomer plezier! Maak in de zomer een prachtige wandeltocht over het heuvelachtige landschap. In de winter vermaak je je met wintersporten zoals skiën of snowboarden of geniet je van wellnessfaciliteiten in plaatsen als Willingen en Winterberg. In het Sauerland vind je veel groen en gezellige plaatsjes met een gemoedelijke sfeer.

Het afwisselende landschap met zijn prachtige bossen, uitgestrekte weilanden, voorzichtig stijgende hellingen, romantische houten dorpjes, en niet in het minst de gezonde lucht bieden ideale omstandigheden voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Het wandelgebied in de buurt van de Sauerland is gekozen tot de tweede mooiste in Duitsland en biedt de beste voorwaarden voor wandel- en natuurliefhebbers.

Hier in deze idyllische locatie vind u het het particuliere vakantiehotel aan de rand van Sellinghausen, Schmallenberg.
De gastvrijheid van de Stockhausen familie gastheer geeft een feel-good sfeer vanaf het eerste moment.