Krautkraemer

Duitsland, Nordrhein Westfalen

Het BEST WESTERN PREMIER Hotel Krautkrämer - het bekende landelijke hotel aan het meer, in een stijlvolle sfeer! Wees onze gast, ontdek ons geliefde Munsterland en geniet  van de warme en persoonlijke gastvrijheid van ons hele team.

Onze individueel ingerichte kamers en suites - de meeste met balkon en een prachtig uitzicht op het meer, het uitstekende  restaurant "Krautkrämer" met een groot terras en uitzicht op het meer, onze populaire bar: Krautkrämer's Bistro Bar.  
Golf en Tabak Lounge" en onze wellness / spa afdeling met "Krautkrämer's Beauty Center" samen met ons groot overdekt zwembad (16m x 8 m), bieden de perfecte combinatie voor een aangenaam en succesvol verblijf. Zowel voor onze professionele als privé gasten!
Bij ons kunt u de dagelijkse routine thuis laten en heerlijk ontspannen of in één van onze vergaderzalen met succes meetings organiseren of stijlvol feesten. 
Tussen haakjes: Naast vele, mooie fietstochten met onze hotel fietsen, kunt u ook Uw golfhandicap verbeteren op meer als 10 mooie golfplaatsen die zich bij ons in buurt bevinden. Slechts op 200m van het hotel vindt U reeds de eerste golfplaats.