Cas Grandi Curavilla

Antillen, Curacao

Villa Cas Grandi ligt op de zuidoosterlijke helft van Curaçao, beter bekend als "Band' Ariba".

De villa is uitstekend met de auto bereikbaar. De wijk Cas Grandi ("groot huis") ligt op circa 15 minuten rijden vanaf het centrum van Willemstad en zo'n 30 minuten vanaf de luchthaven. Het dichtstbijzijnde strand is minder dan 10 minuten van de villa verwijderd.

Cas Grandi ligt tegen een heuvel, aan de rand van het Spaanse Water. Hierdoor heeft u niet alleen een schitterend uitzicht op de Tafelberg, maar bent u door de hoogte ook verzekerd van een voortdurend verfrissend windje.

De verschillende vertrekken van de villa zijn verdeeld over twee gebouwen.
Het hoofdgebouw biedt onder meer plaats aan 4 slaapkamers, 3 badkamers, de keuken en het woongedeelte.
Daarnaast is er beneden een appartement met een eigen ingang en eigen badkamer.

De villa ligt op een groot terrein op een hoek van twee straten en is aan de voorzijde voorzien van een ruime tuin met veel beplanting. Hierdoor heeft u optimale privacy. Bij de entree (achter een elektrisch hek) is een overdekte carport en voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.
In totaal biedt de villa in principe plaats aan maximaal 15 personen, naast eventuele kleine kinderen die in een kinderbedje slapen (hiervoor kunnen in overleg kinderbedjes verzorgd worden). Mocht u hier net niet genoeg aan hebben, dan kunnen wij in overleg met u een oplossing proberen te vinden.