Desert Springs Lodge

Spanje, Almeria

De accommodatie en faciliteiten in Lodge stijl in het Desert Springs Resort zijn van dien aard waar een gewone hotels niet aan kunnen tippen. De accommodatie zelf is individueel ingesteld rond de Indianabaan, de enige woestijngolfbaan in Europa, met een groot assortiment van grote luxe villa’s, cottages, koloniale herenhuizen en appartementen. Dit zorgt voor een uiterst ontspannen en verfijnd gevoel in uw vakantie, met onderkomens die superieur zijn en veel meer exclusiviteit bieden dan een conventioneel hotel.
De ruime villa’s hebben aan de voorzijde allemaal zicht op de fairway en hebben alle een privé zwembad. De clusters van cottages en individuele koloniale herenhuizen en appartementen zijn rond de zwembaden en prachtig aangelegde tuinen gebouwd.
Een verblijf in een van deze onderkomens van dit prachtige woestijnpark met zijn rotsen en cactussen, met spectaculaire vergezichten en het gouden licht, creëren een gevoel van grote luxe, en een enorm gevoel van welzijn en een sfeer van opperst welbehagen.