Atalaya Park Hotel

Spanje, Costa del Sol

Atalaya Park Golf Hotel en Resort is een uitstekend sportcomplex en ligt in een rustige locatie direct aan het strand te midden van 20 hectare subtropische tuinen. Gelegen tussen Marbella en Estepona, heeft het hotel een 'sport-inclusive' concept. Dit betekent dat er veel verschillende activiteiten en faciliteiten (inclusief niet-gemotoriseerde watersporten) gratis beschikbaar zijn.
Het Atalaya Park ligt in grote tuinen en biedt 6 zwembaden en twee golfbanen met 18 holes. Het resort bevindt zich naast het strand van Atalaya, aan de Costa del Sol.

Het Atalaya Park Golf Hotel & Resort biedt gratis WiFi. Verder vindt u er 3 restaurants en 2 bars. Het familie-animatieprogramma omvat shows en live-muziek en er zijn activiteiten voor kinderen.
Het Atalaya Park ligt tussen Estepona en Marbella en de populaire Puerto Banus vindt u op slechts 7 km afstand. Het hotel beschikt over gratis eigen parkeergelegenheid.
Hotelkamers: 486

Speciaal aanbevolen voor: (echt)paren, golfgroepen, families, sportteams voor de trainingsseizoenen, vergaderingen en degenen die willen deelnemen aan tal van verschillende sportieve activiteiten.